Vibrator intern 400W, 11.5 KG, Wacker, IRFU 30

SOLICITA OFERTA
  • 0752.220.657
  • 0232.225.725
service autorizat
Contacteaza-ne
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

Vibrator intern 400W, 11.5 KG, Wacker, IRFU 30 Vibratoare interne de inalta frecventa cu convertizor inclus. Dispozitivele IRFU se pot conecta la orice priza monofazica cu intrerupator automat de protectie diferentiala standard. Atat convertizorul cat si Bodyguardul, sunt echipate.


Vibrator intern 400W, 11.5 KG, Wacker, IRFU 30 Compactarea betonului cu Bodyguard ( intrerupator de protectie a operatorului). Aceste vibratoare interne pun un accent deosebit pe siguranta si productivitate. Sistemul special de protectie Wacker, Bodyguard (intrerupator de protectie a operatorului) garanteaza siguranta si protectia operatorului din clipa conectarii utilajului. Este prima data cand domeniul de protectie acopera toata lungimea utilajului, de la Bodyguard ( intrerupator de protectie a operatorului) aflat la conector pina la capul de vibrare. In plus IRFU ofera putere de compactare si productivitate optima, deoarece are o turatie stabila la toate tipurile de beton compactabil.

Cod Unic IRFU 30
Putere 400 W
Greutate in Kg 11.5000
Kit Livrare Include furtun de protectie, caracsa intrerupator cu convertizor de frecventa integrat, cablu de conectare, priza, Bodyguard( intrerupator de protectie a operatorului), instructiuni de utilizare si manualul piese de schimb.
Contacteaza-ne
Compara produse

Nu aveţi produse de comparat

Ai nevoie de mentenanta sau piese de schimb pentru acest produs?
Newsletter