Vibrator de beton WACKER NEUSON IREN 30, convertizor, 200W

SOLICITA OFERTA
  • 0752.220.657
  • 0232.225.725
service autorizat
Contacteaza-ne
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

IREN 30 este un vibrator de beton, intern, cu convertizor, de 200 W. Acestea sunt vibratoare interne de frecventa inalta. Performanta 100% chiar si la solicitare mare. Aparatele seriei IREN ating performante excelente de compactare de la cel mai mic la cel mai mare corp vibrator, pentru toate tipurile uzuale de beton, datorita motoarelor de curent trifazic puternice, de turatie constanta. Sub Sarcina, aceste vibratoare interne de inalta frecventa isi desfasoara intreaga putere. Prin intermediul unui furtun lung de protectie, ele pot fi utilizate flexibil, in cele mai diferite scopuri.


Infasurarea statorului rezistenta la vibratii apartine clasei de izolatie H si este imbracata in material plastic si capsulata. Ea rezista pentru scurt timp la 180 grade Celsius. Mobilitatea lagarelor de rostogolire de mare performanta este asiguranta prin lubrifierea in baie de ulei. Protectia impotriva suprasolicitarii se realizeaza prin intermediul unui releu de protectie termica impiedica avarierea motorului prin supraincalzire. Intretinerea este simpla ,iar corpul vibrator poate fi inlocuit fara scule speciale.


Cele mai mici vibratoare ale seriei IREN, IREN 30 sunt ideale pentru compactarea betonului in piese constructive inguste, armate la distante mici, datorita diametrului redus al corpului vibrator. In ciuda modului de constructie filigran, ele ofera rezultate de compactare excelente. Sunt deosebit de robuste datorita unui tratament termic special al otelului, iar corpurile vibratoare ale seriei IREN 57 sunt extrem de rezistente la avarieri , fiind deosebit de fiabile.

Cod Unic IREN 30
Putere 200 W
Greutate in Kg 11.3000
Kit Livrare

-cablu de protectie
-intrerupator
-cablu de racordare
-doza
-instructiuni de utilizare
-catalogul pieselor de schimb

Contacteaza-ne
Compara produse

Nu aveţi produse de comparat

Ai nevoie de mentenanta sau piese de schimb pentru acest produs?
Newsletter