Ciocan demolator (picamer) WACKER NEUSON EH 22, electric, 22kg

SOLICITA OFERTA
  • 0752.220.657
  • 0232.225.725
service autorizat
Contacteaza-ne
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

Ciocan demolator (picamer) WACKER NEUSON EH 22


Ciocan demolator (picamer) electric EH22, pentru lucrari grele, de 2100W, Wacker EH 22. Aceste demolatoare electrice pot fi folosit, în plus faţă de alte demolatoare şi în lucrările de demolare, pentru introducerea în pământ a barelor conductoare de curent, pentru a obţine probe de sol în scopuri geologice şi examene de mediu sol. Sectorul de construcţii de telecomunicaţii, şi garduri / companii de construcţii sunt, de asemenea, utilizatori frecvenţi de acest tip de echipament. Picamer electric cu greutate redusă, de înaltă performanţă pentru spargerea betonului, caramizii, asfaltului, solului îngheţat şi pietri sparte. Picamer electric ideal pentru reparaţii la asfalt, foraj.


Nivelul vibratiilor transmise catre mana sunt scazute iar raportul greutate / putere face ca acest ciocan sa poata fi utilizat de catre un singur operator pina la 8 ore.


O pernă de aer transfera puterea de a motor direct la spitz, fără pierderi.


Motorul electric trifazat al acestui picamer ofera un plus de putere fata de motoarele electrice monofazate, rezultand astfel o productivitate mult imbunatatita pentru clasa sa de greutate.

Cod Unic EH 22
Producator WACKER NEUSON
Motor universal dublu protejat
Energie de impact 40 J
Dimensiuni (Lxlxh) 845 x 445 x 225 mm
Greutate in Kg 22.00
Kit Livrare Manualul operatorului si manualul cu piese de schimb.
Contacteaza-ne
Compara produse

Nu aveţi produse de comparat

Ai nevoie de mentenanta sau piese de schimb pentru acest produs?
Newsletter