Masina de taiat asfalt si beton WACKER NEUSON BTS 1140L3, 15cm

SOLICITA OFERTA
  • 0752.220.657
  • 0232.225.725
service autorizat
Contacteaza-ne
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

Masina de taiat asfalt si beton, pe benzina WACKER BTS 1140L3


Aceeste ferastraie portabile din seria BTS , prevenin distrugerea pistonului si prin urmare sunt imbatabile cand vine vorba de performanta si eficienta economica. Robusteţea lor extremă se bazează pe pistonul unic "L3-Long Life Lubrification". Designul inovator al filtrului de aer imbunatateste sistemul de racire al motorului si ofera un plus de fiabilitate.


Seria BTS ofera cel mai bun raport putere-greutate, pentru debitatoarele din gama sa, iar caracteristicile ergonomice sunt remarcabile. Pistonul "L3-Long Life Lubrification" a fost acoperit cu un strat special de grafit pentru a elimina supraîncălzirea care apare intre piston si cilindru chiar şi în timpul operaţiunilor dificile de taiere continua. Acest strat special oferă, de asemenea, protecţie împotriva prafului şi reduce necesitatea de lubrifiere.


O suprafata de filtrare mai mare cu pina la 54% fata de competitori, creşte considerabil viata filtrului de serviciu asigurand in acelasi timp, motorului, un aer fara impuritati. Demarorul a fost tratat cu silicon, oferind astfel un plus de protectie impotriva deteriorarii coarzii . Apărătoarea pânzei poate fi ajustata fara efort .


Masina de taiat asfalt si beton, pe benzina WACKER BTS 1140L3 Seria BTS ofera cel mai bun raport putere-greutate, pentru debitatoarele din gama sa iar caracteristicile ergonomice sunt remarcabile. Pot folosite atat la taierea betonului cat si a asfaltului.

Cod Unic BTS 1140L3
Producator WACKER NEUSON
Motor Wacker, 2 timpi
Capacitate cilindrica 81 cmc
Consum carburant la 75% 3 l/h
Capacitate rezervor 1.1 l
Adancime taiere 147 mm
Diametrul ext. al discului 400 mm
Viteza circumferentiala 3750/min
Dimensiuni (Lxlxh) 850 x 290 x 437 mm
Greutate in Kg 10.6000
Kit Livrare Manualul operatorului si manualul piese de schimb.
Contacteaza-ne
Compara produse

Nu aveţi produse de comparat

Ai nevoie de mentenanta sau piese de schimb pentru acest produs?
Newsletter