Placa compactoare WACKER NEUSON BPU 4045A, reversibila, benzina, 308 Kg

SOLICITA OFERTA
  • 0752.220.657
  • 0232.225.725
service autorizat
Contacteaza-ne
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

Placa compactoare reversibila, benzina, 308 Kg, BPU 4045A Aceste plăci vibratoare de nouă generaţie oferă eficienţă maximă pentru a satisface cele mai stringente cerinte profesionale. Tehnologia optimizarii excitatiei prin doua axe si puterea (forta centrifuga) care a fost crescut cu 10- 12,5%, asigură cea mai mare performanţă posibilă compactare pe aproape toate solurile. Multumita vitezei de inaintare care este mult mai mare, suprafata de compactare este mult crescuta, în timp adâncimea de compactare rămâne aceeasi. Noul design robust, de asemenea, oferă stabilitate maximă maşinii.


Toate acestea, inseamnă productivitate mai mare! Creşterea vitezei de deplasare pentru o mai mare capacitate de suprafaţă. Viteza înainte şi înapoi produce aceleaşi rezultate. O carcasa armata acoperă elementele de fixare pentru o protecţie sporită şi in consecinţă, reduce costurilor de întreţinere Un generator de semnal anunta atunci cand bateria este descarcata. Timpii lungi de funcţionare datorită vibraţiilor scăzute la nivelul mână-braţ.


Mânerul se poate regla pe verticală pentru o utilizare confortabilă precum și pentru întoarcere în locuri strâmte. Tampoanele de cauciuc reduc vibraţile mânerului, oboseala operatorului și uzura motorului. Transmisia de la motor la excentric se realizeaza prin intermediul ambreiajului centrifugal si a unei fulii ca intinde automat cureaua.

Cod Unic BPU 4045A
Producator WACKER NEUSON
Putere 6.6 kW
Motor Honda GX270
Carburant benzina
Pornire manuala
Capacitate cilindrica 270 cmc
Consum carburant 1.6 l/h
Capacitate rezervor 5.3 l
Forta centrifugala 40 kN
Aria de compactare 864 mp/h
Frecventa vibratiilor 69 hZ
Viteza de avans 24 m/min
Dimensiuni talpa 450 x 900 mm
Greutate in Kg 308.00
Kit Livrare Manualul operatorului si manualul cu piese de schimb.
Contacteaza-ne
Compara produse

Nu aveţi produse de comparat

Ai nevoie de mentenanta sau piese de schimb pentru acest produs?
Newsletter