Placa compactoare WACKER NEUSON WP 1235A, unidirectionala, benzina, 60 Kg

SOLICITA OFERTA
  • 0752.220.657
  • 0232.225.725
service autorizat
Contacteaza-ne
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

Placa compactoare unidirectionala, benzina, economica,60 Kg, WP 1235A. Aceste plăci vibratoare Wacker Neuson oferă funcţionalitate şi performanţă la un preţ mic. Designul compact permite compactarea solurilor mixte în cele mai inguste spatii - chiar şi în tranşee extrem de înguste. Ideal pentru borduri, jgheaburi, în jurul formelor rotunde, stâlpi, fundaţii, balustrade de paza, a şanţurilor de scurgere, conducte de gaz şi canalizare şi construcţia de clădiri. Ghidul mâner aduce fineţe în manipularea şi uşurinţa operatorului.


Fiabilitatea motorului Honda este recunoscuta pe plan mondial, iar costurile cu intretinerea sunt printre cele mai mici pentru un motor din gama sa. Aceste plăci sunt optime pentru o varietate de aplicaţii de compactare datorită vitezei mari de avans şi manevrabilitatii simple. Design nou si sistemul "low-vibraţii" din mâner îmbunătătesc confortul operatorului şi minimizează oboseala. Cureaua este protejata de o carcasa de protectie pentru a reduce uzura. Manerul ergonomic face încărcarea şi descărcarea din vehiculele de transport mai uşoroara pentru operator.


O placa usoara, care in pofida greutatii sale, care poate fi folosita la diverse aplicatii: compactare sol si mixturi, pavare, etc. Motorul Honda este unul dintre cele mai fiabile motoare pentru astfel de utilizari iar costurile de intretinere sunt mici.

Cod Unic WP 1235A
Producator WACKER NEUSON
Putere 2.6 kW
Motor Honda GX120
Carburant benzina
Pornire manuala
Capacitate cilindrica 118 cmc
Consum carburant 0.8 l/h
Capacitate rezervor 2.5 l
Forta centrifugala 12 kN
Aria de compactare 567 mp/h
Frecventa vibratiilor 97 Hz
Viteza de avans 27 m/min
Dimensiuni talpa 350 x 546 mm
Greutate in Kg 60.00
Kit Livrare Manualul operatorului si manualul cu piese de schimb.
Contacteaza-ne
Compara produse

Nu aveţi produse de comparat

Ai nevoie de mentenanta sau piese de schimb pentru acest produs?
Newsletter