Placa compactoare WACKER NEUSON BPU 2540A, reversibila, benzina, 140 Kg

SOLICITA OFERTA
  • 0752.220.657
  • 0232.225.725
service autorizat
Contacteaza-ne
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

Placa compactoare reversibila, benzina, 140 Kg, BPU 2540A.


Aceste plăci oferă cea mai bună compactare pe o varietate mare de soluri. Ele își arată adevărata putere pe soluri semicorozive. Aceste plăci reversibile asigură performanţe optime având viteza variabilă atingând chiar și 28 m/min. În plus excentricul cu dublu ax asigură adâncimea de compactare în majoritatea solurilor. Datorită manevrabilităţi ridicate sunt ideale pentru compactările de fundaţi și de spaţi deschise, de asemenea și la așezarea pietrelor grele de pavaj.


Datorită profilurilor laterale joase precum și a extensilor standard se obţine o lăţime de lucru variabilă. Placa de bază din oţel de calitate superioară (GJS700), este extreme de rezistentă la impact și uzură asigurând o durată lungă de viaţă. Mânerul se poate regla pe verticală pentru o utilizare confortabilă precum și pentru întoarcere în locuri strâmte. Tampoanele de cauciuc reduc vibraţile mânerului, oboseala operatorului și uzura motorului. Carcasa de protecţie și punctul de ridicare asigură o ridicare și amplasare în șanţ extreme de ușoară.


Noi multitalente pentru montarea de piatra cubica, cabluri, pentru amenajari de gradini si peisagistica, dar si pentru intretinere. Singurele placi cu un set de roti integrat pentru mobilitate maxima. In plus ele sunt foarte sigure. Acest lucru este asigurat prin robustetea lor, precum si prin insumarea unor detalii bine gandite, ca de exemplu maneta de acceleratie escamontabila pentru protectie. Mai exista si o alta "garantie de mobilitate", fiindca setul de roti nu numai ca este in permanenta pregatit de functionare, ci are si o durata de viata indelungata.

Cod Unic BPU 2540A
Producator WACKER NEUSON
Putere 4 kW
Motor Honda GX160
Carburant benzina
Pornire manuala
Capacitate cilindrica 163 cmc
Consum carburant 0.8 l/h
Capacitate rezervor 3.7 l
Forta centrifugala 25 kN
Aria de compactare 504 mp/h
Frecventa vibratiilor 90 Hz
Viteza de avans 21 m/min
Dimensiuni talpa 733 x 400 mm
Greutate in Kg 140.00
Kit Livrare Manualul operatorului si manualul cu piese de schimb.
Contacteaza-ne
Compara produse

Nu aveţi produse de comparat

Ai nevoie de mentenanta sau piese de schimb pentru acest produs?
Newsletter