Placa compactoare WACKER NEUSON DPU 4045Ye, reversibila, motorina, 356 Kg

SOLICITA OFERTA
  • 0752.220.657
  • 0232.225.725
service autorizat
Contacteaza-ne
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

Placa compactoare, motorina, 356 Kg, pornire electrica, WACKER DPU 4045Ye Aceste plăci vibratoare de nouă generaţie oferă eficienţă maximă pentru a satisface cele mai stringente cerinte profesionale. Tehnologia optimizarii excitatiei prin doua axe si puterea (forta centrifuga) care a fost crescut cu 10- 12,5%, asigură cea mai mare performanţă posibilă compactare pe aproape toate solurile. Multumita vitezei de inaintare care este mult mai mare, suprafata de compactare este mult crescuta, în timp adâncimea de compactare rămâne aceeasi.


Noul design robust, de asemenea, oferă stabilitate maximă maşinii. Toate acestea, inseamnă productivitate mai mare! Creşterea vitezei de deplasare pentru o mai mare capacitate de suprafaţă. Viteza înainte şi înapoi produce aceleaşi rezultate. O carcasa armata acoperă elementele de fixare pentru o protecţie sporită şi in consecinţă, reduce costurilor de întreţinere Un generator de semnal anunta atunci cand bateria este descarcata. Timpii lungi de funcţionare datorită vibraţiilor scăzute la nivelul mână-braţ.


Maxima productivitate datorita optimizarii fortei de compactare. Aceleasi performante in compactare atat pentru viteza inainte cat si inapoi. Aceasta placa este echipata cu un motor puternic Yanmar cu pornirea electrica. Sistemul de filtrare a aerului este de tip ciclon ofera capacitate lucru in cele mai grele conditii de praf. Ideal pentru compactarea solurilor mixte, semi-coezive, diverse mixturi.

Cod Unic DPU 4045Ye
Producator WACKER NEUSON
Putere 4.9 kW
Motor Yanmar
Carburant motorina
Pornire electric
Capacitate cilindrica 320 cmc
Consum carburant 1.4 l/h
Capacitate rezervor 3.3 litri
Forta centrifugala 40 KN
Aria de compactare 864 mp/h
Frecventa vibratiilor 69 Hz
Viteza de avans 24 m/min
Dimensiuni talpa 450 x 900 mm
Greutate in Kg 356.00
Kit Livrare Manualul operatorului si manualul cu piese de schimb.
Contacteaza-ne
Compara produse

Nu aveţi produse de comparat

Ai nevoie de mentenanta sau piese de schimb pentru acest produs?
Newsletter