Placa compactoare WACKER NEUSON DPU 7060Ft, reversibila, motorina, 605/635 Kg

SOLICITA OFERTA
  • 0752.220.657
  • 0232.225.725
service autorizat
Contacteaza-ne
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

Placa compactoare reversibila, motorina, telecomanda infrarosu, 605/635 Kg, DPU 7060Ft. Aceasta placa compactoare din gama DPU, dispune tehnologie inteligentă. Datorită designului inovator, masina va intra imediat în modul inactiv de funcţionare şi va opri toate mişcările echipamentului în cazul în care operatorul permite eliberarea manetei de comanda. În combinaţie cu premiatul, control infrarosu de la distanta Wacker Neuson , această maşină foloseşte o "linie de vedere" pentru a adauga o siguranta in functionare. Uzură şi poluarea mediului sunt reduse, ca o consecinţă.


O altă caracteristică face acest DPU unic: aceasta este singura maşină din clasa sa, care ofera un virtual "zero-pierderi tehnologice" datorita transmisiei V-curea. Aceasta placa este echipata cu un dispozitiv cu orire in caz lipsa ulei şi un aspirator de aer de tip ciclonic. Motorul este extrem de rezistent la temperaturi ridicate sau foarte scăzute şi praf şi necesită minim de service.


Inovatorul control de la distanta prin infrarosu pune maşina în repaus şi se opreşte vibraţia în cazul în care operatorul se apropie prea mult de ochiul de detectare cu cutia de control sau pierde contactul vizual cu maşina. In comparaţie cu maşinile acţionate hidraulic tehnologie V-curea oferă un grad constant ridicat de eficienţă, putere si durabilitate. Senzorul infrarosu retractabil, oferă protecţie completă şi eficientă împotriva daunelor pe site-ul de muncă sau în timpul transportului.


Placa compactoare reversibila 605/635 Kg, DPU 7060Ft. Este urmasul cunoscutei placi reversibile DPU 7060SC fiind echipata cu un motor puternic de 11kW Controlul acestei placi se face prin intermediul unei telecomenzi, prin infrarosu. O singura miscare a joystick-ului de pe telecomanda face ca placa compactoare sa se deplaseze inainte sau inapoi. Astfel placa poate fi folosita in cele mai periculoase locuri, unde siguranta operatorului nu ar fi posibil de asigurat.

Cod Unic DPU 7060 Ft
Producator WACKER NEUSON
Putere 11 kW
Motor Farymann
Carburant motorina
Pornire electric
Consum carburant la 75% 1.4 l/ora
Capacitate rezervor 7.5 l
Forta centrifugala 68.4 KN
Aria de compactare 1200 mp/h
Frecventa vibratiilor 56 Hz
Viteza de avans 25/22 m/min
Dimensiuni (Lxlxh) 1250 x 860 x 1000 mm
Greutate in Kg 619.00
Kit Livrare Include plăci de extensie, telecomanda infrarosu, manualul operatorului, manual cu piesele de schimb.
Contacteaza-ne
Compara produse

Nu aveţi produse de comparat

Ai nevoie de mentenanta sau piese de schimb pentru acest produs?
Newsletter