Placa compactoare WACKER NEUSON DPU 130, reversibila, motorina, 1185 Kg

SOLICITA OFERTA
  • 0752.220.657
  • 0232.225.725
service autorizat
Contacteaza-ne
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

Placa compactoare reversibila, motorina, 1185 Kg, DPU 130 Placa vibratoare cu puterea unei rulou compactor de 7t. Cu o forţă centrifugă de 130 kN, DPU 130 este cea mai puternica placa vibratoare existenta pe piaţă şi oferă productivitatea unei role compactoare de 7 tone. DPU 130 este comandat de la distanţă şi, datorită unui senzor de proximitate inteligent de recunoaştere, se opreşte în mod automat, de îndată ce distanţa de siguranţă de doi metri, între operator şi echipament este încălcata. Acest lucru o face extrem de sigura.


Conceptul inovator prevede, de asemenea, o mai mare mobilitate şi confort. Multumita unui controler hidraulic nou, orice manevre dorita, cum ar fi curbele de negociere sau a vibraţiilor staţionare poate fi realizate rapid şi uşor. Putere extrem de mare: suprafetele mari pot fi compactate din punct de vedere economic, deoarece DPU 130 oferă capacitate de compactare ca si un rulou mic. Acest lucru face ca DPU 130 sa fie extrem de productiva. Un standard de siguranţă ridicat: control infraroşu la distanţă cu un senzor de proximitate prevede recunoaşterea in maximă siguranţă a operatorului.


Conceptul de operare: numeroase funcţii, de exemplu, un control intuitiv infraroşu de la distanţă, funcţiile de diagnosticare automate, şi o funcţie de protecţie în caz de funcţionare pe suprafete extrem accidentale sau dure, cum ar fi asfalt sau beton.


O simpla miscare a jostick-ului face ca placa sa se deplaseze inainte/inapoi, iar o simpla activare a unui buton face ca aceasta sa vibreze.

Cod Unic DPU 130
Producator WACKER NEUSON
Putere 21 kW
Motor Lombardini
Carburant motorina
Pornire electrica
Consum carburant 4 l/h
Capacitate rezervor 18 l
Forta centrifugala 130 kN
Aria de compactare 2232 mp/h
Frecventa vibratiilor 58 Hz
Viteza de avans 31 m/min
Greutate in Kg 1185.00
Kit Livrare Telecomanda, manualul operatorului si manualul cu piese de schimb
Contacteaza-ne
Compara produse

Nu aveţi produse de comparat

Ai nevoie de mentenanta sau piese de schimb pentru acest produs?
Newsletter